Mesa-de-trabajo-2@3x-100

Supermercat
ecològic

BioBrots, trobaràs una àmplia selecció d’aliments frescos i secs TOTS CERTIFICATS EN ECOLÒGIC que busquen facilitar una alimentació saludable per al màxim de persones possible.

La nostra oferta inclou cereals, xocolates, infusions i tes, cafè, pasta, arrossos, begudes vegetals, productes…

Disseny-sense-titol-36

BROTS DE VI, LA SOSTENIBILITAT ALIMENTÀRIA AL RESTAURANT

Amb la mateixa voluntat que al supermercat ecològic, al Bistró Brots de Vi de Girona apostem per una carta FRESCA amb producte de QUALITAT, proximitat i sense pretensions, cuinat al moment amb poc maquillatge; amb vins naturals i biodinàmics, de casa i de fora, per ampolles i a copes.

!cid__1867ed87d0b1a4908b31_

MÉS BROTS, UN COFFEE BRUNCH PER GAUDIR FENT SALUT

L’última novetat de grup i en sintonia de l’essència del supermercat ecològic i el restaurant, neix Més Brots, una COFFEE BRUNCH amb cafè d’especialitat i productes sostenibles, ARTESANS AMB PRODUCCIÓ PRÒPIA I DIÀRIA. Gaudeix del dolç saludablement, i amb la sostenibilitat que ens dona un producte circular.

Disseny-sense-titol-28

EL PROJECTE DELS BROTS A GIRONA

Neix fa uns quants anys amb BROTS DE VI, buscant un espai d’alimentació saludable, gastronòmic i informal on gaudir del menjar i el vi natural.

El segueix BIO BROTS, la nostra botiga ecològica, situada al carrer de la Creu, necessària per a poder subministrar a Brots de vi productes dels nostres horts, els nostres camps i les nostres vinyes, i alhora oferir una oferta d’alimentació conscient i sostenible a la nostra ciutat, potenciant el producte fresc: Fleca, carnisseria, fruita i verdura, làctics…

Ara, tanca el cercle amb el més petit de la casa, + BROTS, un COFFEE BRUNCH, un espai amb la part més dolça de la família; cookies, muffins, pastissos, gelats artesans, cafè d’especialitat, però també amb un marcat estil de brunch: creps, baggels, torrades, bowls, tot amb producció pròpia i diària com a Brots de vi,  trencant els estereotips, on el producte dolç o un gelat, sí és saludable, nutritiu, sense sucres industrials afegits, ni greixos ni conservants, gelifi- cants, emulsionants, etc… Una oferta de creps dolces i salades amb bases de fajol o mill, sense llet ni ou, on es pot veure, que divertir-se i gaudir menjant pot ser molt saludable.

Perquè la sostenibilitat també es troba en la rotació del producte i l’economia circulant, així les tres rodes del tricicle, fan que el projecte sigui possible.

© 2023 Mesbrots

Avis legal | Politica de privacitat